نشست صمیمانه ریاست محترم دانشگاه با کارکنان اداره کل امور دانشجویان

کد خبر: 6368    1395/11/19

بسمه تعالی

همزمان با دومین روز دهه مبارک فجر، نشست ریاست محترم دانشگاه با کارکنان اداره کل امور دانشجویان برگزار گردید. این نشست که در فضایی صمیمی برگزار شد، ابتدا جناب آقای دکتر سلیمانی مدیر کل محترم امور دانشجویان ضمن تبریک ایام­الله دهه فجر، از تلاش­های همکاران طی نیمسال اول تحصیلی 96 / 95 تجلیل نموده و برگزاری این نشست را بهانه ­ای برای قدردانی از خدمات مضاعف و طاقت ­فرسای پرسنل امور دانشجویان تلقی نمودند. در ادامه جناب آقای دکتر غلامی ریاست محترم دانشگاه ضمن گرامیداشت سال­روز ورود حضرت امام خمینی  به کشور اسلامی­مان، از زحمات و تلاش­های شبانه روزی پرسنل امور دانشجویان تقدیر نموده و نقش این حوزه در مدیریت دانشگاه­­ را فوق­ العاده مهم و اساسی دانسته و محیط دانشگاه را بدلیل حضور دانشجویان غیر بومی و خوابگاهی، کاملاً متناظر با محیط خانواده توصیف نمودند. ایشان در ادامه، کارکنان خدوم امور دانشجویان را به سعه­ صدر در برابر مشکلات کاری دعوت نموده و از تعامل اکثر کارکنان حوزه امور دانشجویان در برابر ناملایمات ناشی از دوری دانشجویان از محیط خانواده ­ها، تجلیل نمودند. در ادامه جناب آقای دکتر عمادی ضمن گرامیداشت ایام ­الله دهه فجر داشتند، با عنایت به استقرار دبیرخانه منطقه چهار معاونین دانشجویی دانشگاه­ها و نیز تشکیل شورای نظارت و ارزیابی خوابگاه­ های غیردولتی، مسئولیت ­های مضاعف و سنگینی بر اداره کل امور دانشجویان محول شده که با تلاش جمعی کارکنان محترم این اداره، توفیقات قابل توجهی حاصل شده است. در پایان این مراسم تعدادی از همکاران توسط ریاست محترم دانشگاه مورد تقدیر قرار گرفتند.

ایمیل:
تصویر امنیتی:

هیچ نظری برای این خبر نمایش داده نشده است.

همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا

کد پستی: 65178-38695   تلفن: +98-81-38381601-10